Hautaustoimisto Vantaa

Hautauspalvelut helposti verkossa

Hautausnet.fi on kokenut ja kohtuullisella hinnalla palveleva hautaustoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden tehdä hautaukseen liittyvät järjestelyt sähköisesti verkossa itselle parhaiten sopivana ajankohtana. Vaihtoehtoisesti asioinnin voi halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Tarjoamme asiallisen ja edullisen palvelun asiakkaille alueella Vantaa ja lisäksi lähes koko Suomi. Voit vapaasti valita, miltä palvelutuottajalta hautauspalvelut hankit, mutta tarjouspyyntö kannattaa jättää joka tapauksessa lisäksi myös meille, olipa kyseessä hautajaisjärjestelyt tai vainajan kuljetus.
Kaikki olennaiset ja tarvittavat hintatiedot löydät valmiista palvelupaketeistamme. Voimme tarvittaessa laatia asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn palvelutarjouksen. Tarjoamme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti yksilöityä palvelua. Tarjous kannattaa pyytää esimerkiksi silloin, jos tarvetta on useammalle erilliselle vainajakuljetukselle (kuten hoitolaitos-kirkko ja kirkko-krematorio) tai jos vainajan kuljetus halutaan hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolelle tai niiden välille. Myös muulla tavalla yksilöllisestä palvelukokonaisuudesta on hyvä kysyä erillinen palvelutarjous. 
Sivuillamme näkyvät valmiiden palvelupakettien hinnat ovat palveluiden kokonaishintoja, eli ne kattavat kaiken mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan: vainajan vaatteet, pukeminen, arkkuun laitto ja kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Uurna ei sisälly palvelupaketin hintaan, mutta voit helposti valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

Hautaustoimistona olemme ekologinen ja kohtuuhintainen valinta. Palvelemme asiakkaita asiallisesti ja hienotunteisesti toimialueenamme Vantaa ja miltei koko muu Suomi.