Hautaustoimisto Helsinki

Kauniit, yksilölliset hautajaiset

Hautausnet.fi on edullinen ja ekologinen, hienotunteisesti palveleva hautaustoimisto. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyjä sähköisesti verkossa juuri itselle parhaiten sopivimpana ajankohtana. Asioinnin voi halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Hautaustoimistomme palvelee asiakkaita asiallisesti ja kohtuullisella hinnalla toimialueenamme Helsinki ja lisäksi lähes koko muu Suomi.

Meiltä saat heti tietoosi tarkan kokonaishinnan palvelustamme. Asiakas voi vapaasti valita, mitä palvelutuottajaa käyttää hautauspalveluiden hankkimiseen, mutta tarjouspyyntö kannattaa kuitenkin aina jättää myös Hautausnet.fi -sivustolle, olipa kyseessä vainajan kuljetus tai muut hautajaisjärjestelyt. Sivuillamme olevasta Palvelupaketit-osiosta löydät helposti kaikki tarvittavat hintatiedot.

Laske hautaukselle hinta
tai pyydä tarjous

Tarvittaessa voimme laatia asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn palvelutarjouksen, kun olet järjestämässä hautajaisia Helsingin alueella. Tarjous kannattaa pyytää esimerkiksi silloin, kun tarvitaan useampia vainajakuljetuksia (kuten hoitolaitokselta kirkkoon ja kirkolta krematorioon), vainajan kuljetusta hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä, tai muulla tavalla yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia. Haluamme tarjota palvelumme toiveidesi ja tarpeidesi mukaan, jotta hautajaisjärjestelyt sujuvat mahdollisimman mutkattomasti ja sujuvasti. 

Laske hautauksen hinta - toiminnolla saat heti hintatiedon valitsemistasi tuotteista ja palveluista. Voit laskea hinnan ja lähettää tilauksen, jos hautaus tapahtuu paikkakunnalla Helsinki. Voit valita myös lisäpalveluita kuten hautakiven tai perunkirjoituksen, jolloin saat meiltä näistä erillisen tarjouksen. Sivuillamme ilmoitetut hinnat ovat aina palvelun kokonaishintoja. Valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen, arkkuun laitto ja kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laadinta ja toimitus kuuluvat hintaan – eli kokonaishinta kattaa käytännössä kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan. Palvelupaketin kokonaishintaan ei sisälly uurnaa, mutta valikoimassamme olevista kohtuuhintaisista uurnista voi helposti valita mieleisensä. Hautajaiskukkien toimitus ei myöskään sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata kätevästi suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

Valitse laadukkaat arkut ja uurnat valikoimastamme

Arkkuvalmistajamme valmistaa arkut alusta loppuun omalla verstaallaan. Ostamme arkut suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Arkkumme ovat kokopuusta valmistettuja, ja materiaalivalinnoissa on huomioitu seurakuntien ja krematorioiden vaatimukset materiaaleista. Hautaustoimistomme arvojen mukaisesti olemme ottaneet myös kaikissa valinnoissa luonnollisesti ekologisuuden, niin arkkujen sisä- kuin ulkopuolenkin materiaaleissa. Arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkattavaksi että haudattavaksi.

Uurnavalikoimassamme valmistusmateriaaleina on mm.mänty, koivu, mahonki ja tammi. Mänty-uurnat ovat malliston ekologisimpia, täysin käsityönä tehtyjä, puuöljyllä tai kuultomaalilla käsiteltyjä selkeälinjaisia kaunottaria. Puu-uurnat ovat täysin ekologisia, sillä niissä ei ole käytetty lainkaan metallia, vaan uurnan kansi suljetaan tappiliitoksella ja liimalla. Meiltä löydät myös bio ja bio-tec uurnat, jotka ovat 100% biohajoavia. Kaikkien uurnien mukana tulee aina laskunaru.

Haluamme olla viimeiseen asti hienotunteinen ja asiallinen hautaustoimisto. Pyrimme olemaan myös luonnollinen, ekologinen valinta. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki sekä lisäksi lähes koko muu Suomi.