Hautaustoimisto Espoo

KAUNIIT HAUTAJAISET HAUTAUSNET.FI PALVELUIDEN AVULLA​

Hautausnet.fi on Espoossa ja miltei koko Suomessa palveleva hautaustoimisto. Meillä voit tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkon kautta juuri itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. Vaihtoehtoisesti asioinnin voi halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Palvelemme asiallisesti ja kohtuullisella hinnalla. 

Asiakas voi vapaasti valita, miltä palveluntarjoajalta hankkii hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös hautausneti.fi -sivustolle. Hoidamme niin hautajaisjärjestelyt kuin vainajan kuljetuksen. Kaikki tarvittavat hintatiedot löytyvät sivuiltamme Palvelupaketit-osiosta. 

Tarvittaessa laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn tarjouksen palvelustamme. Tarjouspyyntö on hyvä jättää esimerkiksi jos tarvitaan useampia erillisiä vainajakuljetuksia (kuten hoitolaitos-kirkko ja sen jälkeen kirkko-krematorio), vainajan kuljetusta hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä, tai muutoin yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia. Voit käyttää kätevää Laske hautauksen hinta-toimintoa tarjouspyynnön lähettämiseksi. Tarjouspyyntöön saat lisättyä kaikki tarvitsemasi palvelut, joiden perusteella lähetämme sinulle tarjouksen. 

Valmiit palvelupaketit
Espoo & muu Suomi

hautausnet.fi sivuiltamme löytyvät palvelupakettien hinnat ovat aina täysien palvelukokonaisuuksien hintoja. Valittu arkku, vainajan vaatteet, vainajan pukeminen ja arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laadinta ja toimitus kuuluvat hintaan. Kokonaishinta kattaa siis käytännössä kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan. Palvelupaketin hintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit vapaasti valita mieleisesi valikoimissamme olevista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

Monipuolinen valikoima
arkkuja ja uurnia

Käytämme laadukkaita, kokopuusta valmistettuja arkkuja. Arkkuvalmistajamme valmistaa arkut alusta loppuun omalla verstaallaan, ja ostamme arkut suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Arkkujen materiaalivalinnoissa on huomioitu seurakuntien ja krematorioiden vaatimukset materiaaleista sekä luonnollisesti ekologisuus, niin arkkujen sisä- kuin ulkopuolenkin materiaaleissa. Kaikki arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkattavaksi että haudattavaksi.

Uurnavalikoimassamme on useita erilaisia puu-uurnamalleja. Uurnien valmistusmateriaalina on mm. mänty, koivu, mahonki ja tammi. Mänty-uurnat ovat malliston ekologisimpia, täysin käsityönä tehtyjä, puuöljyllä tai kuultomaalilla käsiteltyjä selkeälinjaisia kaunottaria eikä niissä ole käytetty lainkaan metallia. Uurnan kansi suljetaan tappiliitoksella ja liimalla. Uurnien mukana tulee aina laskunaru.

Hautaustoimistona olemme ekologinen vaihtoehto ja panostamme hienotunteiseen ja asialliseen palveluun. Palvelemme asiakkaita paikkakunnalla Espoo sekä lisäksi lähes koko muun Suomen alueella.