Hautaustoimisto Hyvinkää

Hautaustoimisto lähellä sinua

Hautausnet.fi on ekologinen ja edullinen Hyvinkään ja lähes koko Suomen alueella palveleva hautaustoimisto. Meillä saat mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt juuri itsellesi parhaiten soveltuvana ajankohtana sähköisesti verkossa, asioinnin voi toki halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Tarjoamme asiallisen ja kohtuuhintaisen palvelun. Se miltä palvelutuottajalta hautauspalvelut hankkii, on vapaasti asiakkaan valittavissa, mutta tarjouspyyntö kannattaa aina jättää myös hautausnet.fi -sivustolle.

Hoidamme luotettavasti hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat tai vainajan kuljetuksen – mitä ikinä tarvitset. Hintatiedot löydät sivustomme Palvelupaketit-osiosta. Aina tarvittaessa laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn tarjouksen palvelustamme. Palvelutarjous, Laske hautauksen hinta-toiminnolla kannattaa pyytää esimerkiksi silloin, jos on tarvetta useammalle vainajakuljetukselle (esimerkkinä hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon), vainajan kuljetukselle hinnastossa mainittavien alueiden ulkopuolella tai niiden välillä. Voit pyytää tarjousta aina kun kyseessä on mikä tahansa muulla tavoin yksilöllinen palvelukokonaisuus.
Sivuiltamme löytyvät palvelupaketit ovat aina palveluiden kokonaishintoja, jotka kattavat kaiken mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan. Palveluun sisältyy valittu arkku, vainajan pukeminen, vainajan arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Palvelupaketin hinta ei kata uurnaa, mutta voit valita mieleisesi valikoimassamme olevista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei kuulu palveluumme tai mainittuihin hintoihin; ne voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

Hautaustoimistona olemme ekologinen valinta ja tarjoamme hienotunteisen ja asiallisen palvelun kohtuullisella hinnalla. Toimialueeseemme kuuluu Hyvinkää sekä miltei koko muu Suomi. Kun etsit luotettavaa hautaustoimistoa – anna meidän auttaa.