Hautaustoimisto Hämeenlinna

Asiantuntevaa palvelua
toiveidesi mukaan

Hautaustoimisto Hautausnet.fi tarjoaa mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkossa juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Haluamme tarjota helppoa ja sujuvaa palvelua asiakkaillemme Hämeenlinnassa ja muualla Suomessa. Asioinnin voi halutessaan toki hoitaa myös puhelimitse.

Olemme edullinen ja ekologinen, asiallisesti palveleva hautaustoimisto ja palvelemme asiakkaita Hämeenlinnan lisäksi lähes koko muun Suomen alueella. Voit vapaasti valita, miltä palveluntarjoajalta hautauspalvelut hankit, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös sivustollemme – olipa kyseessä hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat tai vainajan kuljetus. Laske hautauksen hinta-toiminnolla pystyt kätevästi lähettämään meille tarjouspyynnön toivomistasi tuotteista ja palveluista. Laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn palvelutarjouksen niihin tilanteisiin, kun tarvetta on tavalla tai toisella yksilölliselle palvelukokonaisuudelle. Erillinen tarjous kannattaa pyytää myös, jos tarvetta on esimerkiksi useammalle erilliselle vainajakuljetukselle (kuten hoitolaitos-kirkko ja kirkko-krematorio) tai vainajan kuljetukselle hinnastossa mainittujen alueiden välillä tai niiden ulkopuolella. Tarjoamme palvelun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.
Sivullamme näkyvät palvelupakettien hinnat koskevat aina palvelun kokonaishintoja. Asiakkaan valitsema arkku, vainajan vaatteet, vainajan pukeminen, vainajan arkkuun laitto ja vainajan kuljetus, sekä vaadittavien asiakirjojen laadinta ja toimitus kuuluvat kaikki hintaan. Kokonaishinta kattaa siis käytännössä kaiken mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan. Uurna ei kuulu palvelupaketin hintaan, mutta mieleisensä uurnan voi helposti valita valikoimaamme kuuluvista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta. Haluamme tarjota mahdollisimman kattavan palvelukokonaisuuden vaivattomasti. 

Kotimaiset arkut ja uurnat

Arkkuvalmistajamme valmistaa arkut alusta loppuun omalla verstaallaan, ja ostamme arkut suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Käytämme aina laadukkaita, vain kokopuusta valmistettuja arkkuja. Arkkujen materiaalivalinnoissa on huomioitu seurakuntien ja krematorioiden vaatimukset materiaaleista. Hautaustoimistomme arvojen mukaisesti olemme ottaneet myös kaikissa valinnoissa luonnollisesti ekologisuuden, niin arkkujen sisä- kuin ulkopuolenkin materiaaleissa. Kaikki arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkattavaksi että haudattavaksi.

Uurnavalikoimassamme on useita erilaisia puu-uurnamalleja, ja valmistusmateriaalina on mm. mänty, koivu, mahonki ja tammi. Mänty-uurnat ovat malliston ekologisimpia, täysin käsityönä tehtyjä, puuöljyllä tai kuultomaalilla käsiteltyjä selkeälinjaisia kaunottaria. Näissä uurnissa ei ole käytetty lainkaan metallia, vaan uurnan kansi suljetaan tappiliitoksella ja liimalla. Valikoimaamme kuuluvat myös bio ja bio-tec uurnat, jotka ovat 100% biohajoavia. Uurnien mukana tulee aina myös laskunaru.

Tarjoamme asiallisen ja hienotunteisen palvelun. Hautaustoimistona olemme ekologinen vaihtoehto, ja palvelemme asiakkaita toimialueenamme Hämeenlinna ja lähes koko muu Suomi.